جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۱ اسفند ۱۱, جمعه

آش انغوزه و طریقه پخت


آش انغوزه و طریقه پخت
انغوزه گیاهی است که در اطراف چوپانان می روید.وگیاهی خودرو در ایام عید نوروز برداشت میشود.در قدیم شیره انغوزه را در همین نواحی می گرفتند وصادر می کردند چون خواص دارویی زیاد دارد ولی امروزه این مسئله از بین رفته فقط از سبزی ان استفاده می کنند.
در برخی مواقع ترشی انغوزه و گاهی آنرا خشک کرده و بعضی خوراکیها از ان استفاده می کنند.یکی از استفاده هایی که در چوپانان از این سبزی می شود، ساختن آش انغوزه (شولی)می باشد که خیلی خوشمزه است در ضمن آش انغوزه چوپانانی ها معروف است.طرز تهیه ساخت آش انغوزه ابتدا نخود و لوبیا را پخته و سپس از در قابلمه نسبتا بزرگی ریخته و قابلمه را نصفه آب می کنیم و سپس انغوزه خرده شده بعلاوه سبزیهای معطر دیگر را به ان اضافه می کنیم و ادویه به ان اضافه می کنیم در اخر کشک سایئده شده را به ان اضافه می کنیم وبرای غلضت ان کمی ارد گندم را در اب بهم می زنیم و به ان اضافه می کنیم.رشته خمیر را هم بعد از پخت سبزی به ان اضافه نموده و در اخر پیاز داغ و نعنا را به اش افزوده ومیل می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: