جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۱ اسفند ۱۱, جمعه

کله جوش (کالجوش)

غذای سنتی کله جوش (کالجوش)
برگرفته از وبلاگ یاقوت آسمان(امیر)
کله جوش  (کالجوش)

مواد مورد نیاز :  ( برای 4 نفر)
-        پیاز                       2 عدد
-        نعناع  خشک شده     2 قاشق غذا خوری
-        کشک ساییده شده     250 گرم
-        آب                       2 لیوان
-       گرمی            به مقدار لازم

شیوه پخت :
پیاز را خرد کرده و در روغن کمی سرخ کرده و نمک وگرمی و نعناع را به آن اضافه کرده و به هم می زنیم و بعد از  کمی سرخ شدن کشک ساییده شده را که با آب مخلوط کرده بودیم روی مواد سرخ شده می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم . تا موقعی که خوراک نزدیک به جوش حرارت داده و آن را از روی شعله برداشته تا به جوش نیاید .

هیچ نظری موجود نیست: