جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۱ اسفند ۱۱, جمعه

دم پخت ماش صحرایی

دم پخ صحرایی

دم پخت ماش صحرایی

ماش صحرایی گیاهی است خاردار  که در ماسه بادی رشد میکند.اگر در زمستان برف ببارد این گیاه در ریگزار رشد میکند.ماش دانه های روغنی به شکل کنجد اما خیلی ریزتر از کنجد میباشد.ماش قبل از پختن باید حتما اسیاب و  به صورت بلغور دربیاید.

مواد لازم برای چهار نفر:
برنج 2 پیمانه
ماش2 پیمانه
گوشت گوسفند با دنبه 500 گرم
ادویه به مقدار لازم
پیاز وسیب زمینی خرد شده هر کدام 4 عدد

 ابتدا گوشت چربی دار را در ظرفی پخته  ادویه  و نمک به ان اضافه میکنیم سپس مقداری برنج و ماش شسته شده(اندازه برنج و ماش نصف تا نصف) وبه  گوشت اضافه می کنیم. و می زاریم پخته شود و بعد ماش را با برنج وگوشت و پیاز داغ فراوان دم میکنیم.

سینا صمیمی
منبع: دهستان چوپانان
90/05/04

هیچ نظری موجود نیست: