مواد مورد نیاز : ( برای 4 نفر )
- برنچ 4 پیمانه
- گوشت 400 گرم
- عدس یا ماش 1 پیمانه
- آب 5 پیمانه
شیوه پخت
ابتدا گوشت را در زود پز می پزیم ، در انتهای فرآیند پخت گوشت ماش یا عدس را به گوشت و اب ان اضافه کرده تا با هم پخته شوند .بعد از اینکه گوشت و ماش هر دوه به اندازه کافی پخته شدند آنها را وارد ظرف اصلی می کنیم و به آن برنجی را که از قبل شسته ایم اضافه کرده و سپس آب را به آن می افزاییم تا آب حدود یک بند انگشت روی برنج را بگیرد . ( بین برنج نیز از گوجه های کوچک محلی ، سیب زمینی کوچک ، بادنجان سفید محلی قرار میدهند .) و به آن نمک وگرمی محلی و روغن اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا دم بکشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر