جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۱ اسفند ۱۱, جمعه

دم پخت


دم پخت
برگرفته از وبلاگ یاقوت آسمان(امیر)
رستوران ها


دم پخت
مواد مورد نیاز : ( برای 4 نفر )
-        برنچ                4 پیمانه
-        گوشت            400 گرم
-        عدس یا ماش     1 پیمانه
-        آب                  5 پیمانه

شیوه پخت
ابتدا گوشت را  در زود پز می پزیم ، در انتهای فرآیند پخت گوشت ماش یا عدس را به گوشت و اب ان اضافه کرده تا با هم پخته شوند .بعد از اینکه گوشت و ماش هر دوه به اندازه کافی پخته شدند آنها را وارد ظرف اصلی می کنیم و به آن برنجی را که از قبل شسته ایم اضافه کرده و سپس آب را به آن می افزاییم تا آب حدود یک بند انگشت روی برنج را بگیرد . ( بین برنج نیز از گوجه های کوچک محلی ، سیب زمینی کوچک ، بادنجان سفید محلی قرار میدهند .) و به آن نمک وگرمی محلی و روغن اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا دم بکشد.

سینا صمیمی
منبع: دهستان چوپانان
90/04/11

هیچ نظری موجود نیست: