در فصل زمستان گندم را خیس می کنیم و در گونی قرار می دهیم تا جوانه بزند.بعد ان گندم را خشک کرده و
انرا اسیاب کرده بعد ارد را با ارد گندم پاک یا ارد معمولی به مقدار نصف در نصف انرا خمیر میکنیم با
مخلوطی زرد چوبه با دارچین اضافه میکنیم.و بعد انرا به چونه های کوچک پهن کرده و انرا در تنور مثل
نان خانگی می پزیم وبعد از پخته شدن انرا در ظرفی ریخته چنگمال میکنیم و بعد نرم شدن نان ها روغن
را داغ می کنیم(که مخلوط شادونه.کنجد.سیادونه)است را به روغن داغ اضافه می کنیم و بعد روی نان های
خرده میریزیم همراه با شیره خرما چنگمال میکنیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر