اش بلغور گندم به دوصورت با گوشت و بی گوشت پخته می شود.
1_دم پخت بلغور گندم با گوشت:
مواد لازم:
به اندازه مورد مصرف نصف برنج ونصف بلغور بوداده(بلغور را در ماهیتابه بو میدهیم که رنگ بلغور مایل به رنگ قهوه ای بشود.)
سپس گوشت ونخود یا عدس را در زود پز پخته و سپس برنج وبلغور را با نخود و عدس و گوشت مخلوط کرده و سپس دم می کنیم.
2_دم پخت بلغور گندم بدون گوشت:
به اندازه مورد مصرف نصف برنج ونصف بلغور بوداده(بلغور را در ماهیتابه بو میدهیم که رنگ بلغور مایل به رنگ قهوه ای بشود.)وسپس پیاز داغ را همراه با نخود یا عدس به برنج وبلغور گندم اضافه کرده و دم می کنیم.
|
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر