جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۱ اسفند ۱۱, جمعه

اشکنه ( او جلزو )

غذای محلی اشکنه ( او جلزو )  ovjelezzou
مواد مورد نیاز : ( برای 4 نفر )
-        سیب زمینی  2 عدد متوسط
-        پیاز             2 عدد متوسط
-        تخم مرغ       2 عدد
-        آب             4 لیوان
-        روغن            3 قاشق غذا خوری
-        گرمی (ادویه ) و نمک به مقدار کافی
شیوه پخت :
سیب زمینی و پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم و به آن گرمی و نمک را اضافه می کنیم تا پیاز و سیب زمینی سرخ شود . سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و آنها را خوب مخلوط کرده و آب را روی آن میریزیم کمی رب گوجه نیز در این مرحله اضافه می شود  بعد به آنها فرصت می دهیم تا به قل بیاید ( بجوشد ) .البته می توان به ان رشته سوپ  هم اضافه کرد.

نام او جلزو (آب + جلز:صدای پاشیده شدن اب روی ظرف داغ صدای جلز و ولز )امده است.

سینا صمیمی
منبع: دهستان چوپانان
90/03/11

هیچ نظری موجود نیست: