غذای محلی اشکنه ( او جلزو ) ovjelezzou
مواد مورد نیاز : ( برای 4 نفر )
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- پیاز 2 عدد متوسط
- تخم مرغ 2 عدد
- آب 4 لیوان
- روغن 3 قاشق غذا خوری
- گرمی (ادویه ) و نمک به مقدار کافی
شیوه پخت :
سیب زمینی و پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم و به آن گرمی و نمک را اضافه می کنیم تا پیاز و سیب زمینی سرخ شود . سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و آنها را خوب مخلوط کرده و آب را روی آن میریزیم کمی رب گوجه نیز در این مرحله اضافه می شود بعد به آنها فرصت می دهیم تا به قل بیاید ( بجوشد ) .البته می توان به ان رشته سوپ هم اضافه کرد.
نام او جلزو (آب + جلز:صدای پاشیده شدن اب روی ظرف داغ صدای جلز و ولز )امده است.
|
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر