رسوم نذری در چوپانان
سیرُک پختن
سیرک به قرص کوچک نانی گفته می شود که برای درست کردن آن خمیر نان معمولی را با زرد چوبه ی فراوان و تخم گشنیز و رازیانه مخلوط می کنند و در روغن سرخ می کنند .
سیرک دو گونه است سیرک اموات و سیرک تندرستی (زنده ها)
سیرک اموات را از اول ماه رجب تا سیزدهم ماه شعبان هر پنجشنبه می پزند و بین مردم پخش می کنند .
مهمترین روز ، روز سیزدهم شعبان است که به اصطلاح برات می نامند.
سیرک زنده ها روز چهاردهم شعبان و سیرک تندرستی نام دارد.
( ان شا الله که نذرتون قبول باشه)
+ نوشته شده در شنبه 5 دی1388ساعت 2:54 بعد از ظهر توسط امیرافضل
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر